Woning en omgeving

  • AdobeStock_321522946_0.jpeg

    Ik vind het heerlijk om erop uit te trekken

  • AdobeStock_279901666_0.jpeg

    Iedereen uit de buurt is welkom, dat maakt Hamlet zo levendig en zorgt voor verbinding”​​​​

  • AdobeStock_303875952_0.jpeg

    Ik hou van mijn privacy en heb graag een actief leven”​​​​

Wonen in Hamlet

Een woning in Hamlet is meer dan je woning alleen. Binnen en buiten zijn verweven langs groen, van een park met kassen buiten tot aan je eigen groene kas op je ruime balkon. Zo is er in een warme en comfortabele omgeving zowel ruimte voor jezelf, als ook voor samen. De natuurlijke omgeving biedt zo een unieke kans om elkaar te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten. Een plek met ziel en identiteit.

Bij Hamlet woont u in een mooi (2 of 3 kamer) appartement , dat u gemeubileerd kunt huren of naar eigen wens kunt inrichten. Ook kunt u kiezen voor een koopwoning, aan u de keus. Naast onze "zelfstandige appartementen" bieden wij appartementen waarin u gebruik kunt maken van zorg faciliteiten (begeleid wonen of zorg appartement).

We begrijpen hoe belangrijk een huisdier voor u kan zijn. Daarom verwelkomen wij bij Hamlet ook graag uw trouwe viervoeter.

Uw woonomgeving

Hamlet voor al uw woonwensen

AdobeStock_261050876.jpeg

Senior apartment for sale

Bij Hamlet bieden wij de mogelijkheid om een 2 of 3 kamer​​​​​​​ appartement te kopen. Comfortabel wonen, modern design, ruime kamers met grote balkons, en voorbereid op innovatieve domotica-oplossingen om het leven gemakkelijker te maken.

AdobeStock_376230154.jpeg

Independent living for rent

Het huren van uw appartement geeft u flexibiliteit, comfort en het gemak om te kiezen voor een gemeubileerd appartement. Geniet van onze appartementen met 2 of 3 slaapkamers, met goed uitgeruste badkamer en keuken en een groot balkon.

AdobeStock_210582699.jpeg

Assisted living

In de Hamlet Assisted Living-appartementen kunt u zelfstandig wonen als er een zorgvraag ontstaat. Uw 1 of 2 kamer appartement is speciaal ingericht om ondersteuning te krijgen. Er is 24 uurs alarmopvolging en thuis zorg kan worden verleend door onze eigen zorgaanbieder.

AdobeStock_138880356.jpeg

Care living

Heeft u permanente zorg nodig en lukt zelfstandig wonen niet meer, kunt u kiezen voor onze Care Living, die 24 uurs zorg biedt door onze medische partners op locatie. In een kleinschalige setting, met persoonlijke aandacht en een liefdevolle omgeving. Heeft uw partner deze zorg nodig, dan is er een mogelijkheid om een ​paar deuren verder zelfstandig te wonen om toch dicht bij elkaar te zijn.

1439852.jpg

Guesthouse

Hamlet betekent klein dorp, en wat is een betere manier om een ​dorp te ontdekken door middel van een bezoek. Onze guesthouse biedt onze bewoners de mogelijkheid om een ​andere stad te bezoeken en te verblijven in een vertrouwde omgeving met alle diensten die ze gewend zijn. En natuurlijk kunnen vrienden en familie bij u logeren, genieten van een lange zomeravond en de volgende ochtend ontbijten met uw kleinkinderen.

Waaraan wilt u graag dat uw volgende woning voldoet? Welke woonwensen heeft u?