Zorg

 • AdobeStock_250630318.jpeg

  Voor mij is geluk onafhankelijk kunnen zijn”​​​​

 • AdobeStock_201838275.jpeg

  Eigen regie en zelfredzaamheid is bij Hamlet Living vanzelfsprekend”​​​​

 • AdobeStock_236999862.jpeg

  Leuke mensen om je heen als je je eenzaam voelt”​​​​

Bij Hamlet is uw zorg onze zorg

Kunt u wat hulp gebruiken of heeft u een (medische) zorgvraag? Wij bieden u een hoogwaardig servicepakket met aandacht en zorg op maat. Niet de traditionele woonomgeving als een serviceflat, maar wel alle voorzieningen en ondersteuning om zolang mogelijk zelfstandig te wonen. Wij zijn graag de verbinder tussen u, de zorg & welzijn en zorginstanties.

Op het gebied van sociale zorg bieden wij:

 • Een gastvrije en veilige woonomgeving: waar sociale contacten spontaan ontstaan en aandacht is voor een actief, gezond en zinvol leven.
 • Een uitgebreid aanbod van voorzieningen en activiteiten: voor uw beleving en mentale fitheid, om er toe te doen en samenzijn mogelijk te maken.
 • Ondersteuning en advies: wij helpen u graag op weg als er een zorgvraag ontstaat en bieden u een steuntje in de rug als u dat nodig heeft om uw zelfredzaamheid te versterken.
 • Informatie over de zorg, want het is ingrijpend als u afhankelijk wordt van anderen: wij helpen u met de mogelijkheden voor ondersteuning, hulp bij verwijzing of indicatie en met het regelen van de juiste (thuis) zorg.
 • Activiteiten met en voor uw mantelzorger: om van elkaar te leren, zorgen te delen en vooral leuke dingen samen te doen.

Mocht verhuizing naar onze Care Units nodig zijn dan maken wij voor u uw verhuizing zo prettig mogelijk.

AdobeStock_271234135.jpeg

Zo fijn om te weten dat er hulp in de buurt is en dat ik er niet alleen voor sta​​​​​​​

Ook met medische zorg helpen wij u op weg

Niemand kijkt uit naar het moment dat zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Als team van Hamlet geloven wij in het luisteren naar onze bewoners. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden als uw gezondheid achteruit gaat en verzorging nodig is. Dit doen wij vanuit onze overtuiging met respect, warmte en persoonlijke benadering.

In onze Assisted Living appartementen kunt u de nodige (thuis)zorg ontvangen terwijl u zelfstandig blijft wonen; u kunt gebruik maken van 24 uurs alarmopvolging en er is zorg in de buurt als u dat nodig heeft

In onze speciale Care Units bieden wij u (in samenwerking met onze zorgpartner) een eigen appartement met liefdevolle zorg voor bewoners met een zorgindicatie (VV 4 t/m 6) en zorgen de gezamenlijke huiskamers voor geborgenheid en een “thuis gevoel”.

Wanneer er gespecialiseerde behandeling nodig is werken wij samen met uw huisarts, de Specialist Ouderenzorg of andere gespecialiseerde behandelaar.